Voordelen van Blog in Beeld

Blog in Beeld wil zoveel mogelijk blogs en websites laten zien aan de buitenwereld. We willen:

Ons doel is zoveel mogelijk websites, blogs, designs en collecties overzichtelijk weer te geven. Daarvoor hebben wij jouw hulp nodig. Je doet het niet voor niets natuurlijk. Er zijn verschillende voordelen aan verbonden.

Voordelen bij registratie:

  • Hoog vertrouwen van Google in Blog in Beeld: Door de vele backlinks van hoge, autoritaire websites ziet Google de website als een kwaliteitsvolle website. Bloginbeeld.nl heeft een Trust Flow (TF) van 25+, een Citation Flow (CF) van 20- en een TF/CF-ratio van 1+. Een hoge TF en een lage CF duiden op hoge autoriteit. Aangemelde blogs, websites en gemaakte designs gaan hierdoor snel in Google indexeren en ranken. Je krijgt dus gegarandeerd meer bezoekers naar jouw website.
  • Autoposting op onze sociale netwerken: Gepubliceerde projecten en WIP’s worden automatisch gedeeld op ons Twitter– en Facebook account. Onder voorbehoud wordt elke post gedeeld voor een maximale visibiliteit.
  • Altijd prijs met onze prijzenpot: Voor de actieve gebruikers hebben we goed Nieuws. Per actie die je op onze website verricht, zoals een project posten of reageren op een bericht, krijg je punten. Wanneer je een bepaald aantal punten hebt bereikt, kan je een prijs claimen. Het gaat hier bijvoorbeeld over een gratis snelheidsoptimalisatie, gratis e-books, gratis hosting en de mogelijkheid om een artikel op onze blog te plaatsen. Interesse? Kijk dan zeker eens op onze prijzenpot-pagina!
  • Interactie met anderen: In contact komen met andere bloggers en webmasters wordt een fluitje van een cent. Blog in Beeld zorgt voor een omgeving waar jij op anderen kunt reageren en met hen kunt chatten.
  • #Blogvandemaand: We zetten onze gebruikers graag in de bloemetjes. Elke maand zetten we een actief lid in de belangstelling. Dit door een interview, eventueel aangevuld met een filmpje en een publicatie op sociale media. Zin gekregen om er aan te beginnen? Publiceer jouw blog of website en geef jouw online bekendheid een boost!

Lijst top 10 bloggers op Blog in Beeld

[mycred_leaderboard wrap=””]

[/mycred_leaderboard]

Positie Naam Punten
%position% %display_name% %cred_f%